QuickGSM Locatie: Piata Norilor 0799 966 778 0311 311 624 eMail

👍 Reparatii Telefoane, Tablete si Laptop-uri
⚙️ QuickGSM

  REPARATII TELEFOANE

   Schimbam Display-ul la orice model de Telefon. Oferim service pentru Telefoane de la toti producatorii cu orice defect, interventii pe placa de baza, resoftare Telefon.  Schimbam sticla la unele modele de telefoane. Curatare cu lichide speciale antioxidare.

  REPARATII TABLETE

   Reparam orice model de Tableta, cu orice defect, cu orice sistem de operare. Oferim service pentru Tablete de la toti producatorii, atat din Romania cat si din afara. Efectuam resoftare pentru orice model de tablete, instalari software, schimbam mufa de incarcare.

  REPARATII LAPTOP-URI

   Instalam Window fara Licenta cu toate drivere la zi pe orice Laptop. Reparam mufe de incarcare si unele incarcatoare. Oferim curatare profesionala si schimbare pasta termoconductoare pe baza de silicon sau metal de ultima generatie.

  Defecte Telefoane

   Cel mai intampinat defect este Acumulatorul. Oferim service pentru inlocuirea acumulatorului cu unul original dar si Aftermarket, Pentru iPhone se poate schimba pe Loc. Pentru alte Modele se va face schimbarea in functie de stoc. Chiar daca acumulatorul nu este pe stoc el poate fi montat in aceiasi zi daca ajungeti la service inante de ora 13:00. Valabil si pentru alte reparatii.

  Defecte Tablete

   Cel mai uzual defect este spargerea sticlei (Digitizer sau Touchscreen). Oferim service pentru inlocuirea touchscreenu-lui cu unul original dar si Aftermarket, Pentru mai multe modele de iPad se poate schimba pe Loc. Pentru alte Modele se va face schimbarea in functie de stoc. Chiar daca touchscreen-ul nu este pe stoc el poate fi montat in aceiasi zi daca ajungeti la service inante de ora 13:00. Valabil si pentru alte reparatii.

  Defecte Laptop-uri

   Cel mai intalnit defect este mufa de incarcare (port Incarcare). Oferim service pentru inlocuirea Mufa Incarcare. Avem solutii Hardware si reparatii pe placa din partea Partenerilor nostri, cu care o vom solutiona cat mai repede. Pentru orice Model se poate face schimbarea in functie de stoc. Chiar daca mufa nu este pe stoc ea poate fi montata in aceiasi zi daca ajungeti la service inante de ora 13:00. Valabil si pentru alte reparatii.

  REPARATII HARDWARE

   Un service gsm ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional de catre technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu. Un service gsm constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Preturile reparatiilor varaiza in functie de modelul telefonului, de defectul reclamat si de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

  REPARATII Software

   QuickGSM Service este un service gsm ce ofera servicii de reparatii software pentru majoritatea marcilor / modelelor existente pe piata romaneasca de telefoane si tablete, asigurand remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicatiilor. Un service gsm unde constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Problemele legate de nefunctionarea soft-ului telefonului dumneavoastra este asigurata de o echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

  DEFECTE CAUZATE DE APA

   Un service gsm ce repara cu success problemele cauzate de lichide a telefonului-ului tau, asigurand reparatii pentru telefoane scapate in apa, afectate de lichide sau umezeala. Constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile. Un service gsm cu o echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura reprarea telefonului dumneavoastra si recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

  DECODARI / DEBLOCARI

   Un service gsm ce asigura decodarea telefonelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achizitionate din alta tara si are activa restrictia de operator (sau restictia de oferta), caz in care terminalul dumneavoastra nu poate fi folosit cu o alta cartela SIM in afara de cea pusa la dispozitie de catre operatorul gsm initial. Deasemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizitionate direct codate intr-o anumita reatea (Orange, Vodafone). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ati uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranta).

  CONSTATARE / EVALUARE

   QuickGSM este un service gsm ce ofera servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de telefonul tau, suport si consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai inalta calitate. Folosindu-ne de experienta si cunostintele noastre putem raspunde celor mai exigente gusturi si dorinte. Constatarile si reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.