QuickGSM Locatie: Piata Norilor 0799 966 778 0311 311 624 eMail

👍 Schimbare Camera Fata
⚙️ Samsung Galaxy J3 2016 J320

👍 Schimbare Camera Fata
⚙️ Samsung Galaxy J3 2016 J320

  Cum se procedeaza

  Vino cu Telefon-ul tau Samsung Galaxy J3 2016 J320 la Service, telefonu-lui i se va face o constatare vizuala si tehnica se va constata defectul si se va testa conform unor tehnici care stabilesc si alte defecte dupa caz, se vor trece in fisa de service.
   Constatarea finala va fi facuta de catre Tehnician daca se vor gasi defecte dupa desfacere, clientul va fi anuntat.
   Daca Telefon-ul Samsung Galaxy J3 2016 J320 prezinta doar defectul declarat se va repara acel defect, in caz contrar se va instiinta clientul si despre alte defecte telefonic sau alta metoda si se va repara doar cu acordul lui.

  Trimiteti Telefon-ul in Service.

    Pentru a trimite in service trebuie sa chemati orice curier doriti d-vs achitati transportul catre noi, in colet sa puneti aparatul si o foaie din care sa reiasa ce defect are si datele d-vs.
   Noi recetionam pachetul ii facem constatarea apoi service apartului si daca este timp il trimitem inapoi catre tine in aceiasi zi cu ramburs costul reparatiei plus transport.
   Daca reparatia depaseste 400 lei va fi trimis catre d-vs cu transport gratuit.
   Pentru a tine o evidenta mai buna a reparatiei trimiteti un eMail catre noi cu date despre aparat.

  Detalii Reparatie

    Schimbare Camera Fata Samsung Galaxy J3 2016 J320.
    Aceasta reparatie este foarte importanta pentru D-vs. Va Ofera intregirea telefonu-lui sa arate si sa functioneze impecabil.
    Schimbare Camera Fata, reparatie extrem de dificila de realizat acasa, din aceasta cauza va prezentam unul dintre cele mai importante sedii de reparatii si inlocuire Camera Fata Samsung Galaxy J3 2016 J320 din Bucuresti. Va garantam produse si servicii de calitate la preturi extrem de avantajoase.

  *Se ofera garantie de 90 zile.

  QuickGSM pe Facebook
  QuickGSM pe YouTube
  QuickGSM pe Gooogle Maps