QuickGSM Locatie: Piata Norilor 0799 966 778 0311 311 624 eMail

👍 Schimbare Buton Amprenta
⚙️ Apple Ipad Air 2

👍 Schimbare Buton Amprenta
⚙️ Apple Ipad Air 2

  Trimiteti Tableta in Service.

    Pentru a trimite in service trebuie sa chemati orice curier doriti d-vs achitati transportul catre noi, in colet sa puneti aparatul si o foaie din care sa reiasa ce defect are si datele d-vs.
   Noi recetionam pachetul ii facem constatarea apoi service apartului si daca este timp il trimitem inapoi catre tine in aceiasi zi cu ramburs costul reparatiei plus transport.
   Daca reparatia depaseste 400 lei va fi trimis catre d-vs cu transport gratuit.
   Pentru a tine o evidenta mai buna a reparatiei trimiteti un eMail catre noi cu date despre aparat.

  Detalii Reparatie

    Schimbare Buton Amprenta Apple Ipad Air 2.
    Aceasta reparatie este foarte importanta pentru D-vs. Va Ofera intregirea tabletei sa arate si sa functioneze impecabil.
    Schimbare Buton Amprenta, reparatie extrem de dificila de realizat acasa, din aceasta cauza va prezentam unul dintre cele mai importante sedii de reparatii si inlocuire Buton Amprenta Apple Ipad Air 2 din Bucuresti. Va garantam produse si servicii de calitate la preturi extrem de avantajoase.

  *Se ofera garantie de 90 zile.

  Cum se procedeaza

  Vino cu Tableta tau Apple Ipad Air 2 la Service, tabletei i se va face o constatare vizuala si tehnica se va constata defectul si se va testa conform unor tehnici care stabilesc si alte defecte dupa caz, se vor trece in fisa de service.
   Constatarea finala va fi facuta de catre Tehnician daca se vor gasi defecte dupa desfacere, clientul va fi anuntat.
   Daca Tableta Apple Ipad Air 2 prezinta doar defectul declarat se va repara acel defect, in caz contrar se va instiinta clientul si despre alte defecte telefonic sau alta metoda si se va repara doar cu acordul lui.

  QuickGSM pe YouTube
  QuickGSM pe Gooogle Maps
  QuickGSM pe Facebook