Partener T Locatie: Otopeni 0762 161 313 0311 311 624 eMail

⚙️ Service QuickGSM Punct Partener T Otopeni

  DESPRE Partener T

   Partener T de la Otopeni este partener QuickGSM unde iti poti repara aparatul defect prin serviciul QuickGSM. Acest parteneriat aduce mai aproape de tine serviciile lor plus serviciile si produsele noaste.

  Devino si tu partener QuickGSM:
  Ai un magazin de accesorii, amanet, sau orice fel de afacere si vrei sa ai un castig in plus nu ezita sa ne contactezi, acest parteneriat aduce un procent din profitul reparatiilor efectuate o buna reclama online si reduceri pentru reparatii, un sistem informatic usor de accesat si folosit si multe alte avantaje.
  Citeste mai mult.

  Aici ne Gasesti

  Strada 23 August, Nr. 9,
  Bl. U4, Parter,
  Magazinul Partener T,
  Localitatea Otopeni, Judetul: Ilfov


  Program Lucru: Magazin

  Luni - Vineri: 10:30 - 19:00

  Sambata: 10:30 - 15:00

  Duminica: Inchis

  Detalii Contact

  Mobil:

  0762 161 313

  Fix:

  0311 311 624

  Email:

  office@icover.ro


  REPARATII PRIN PUNCT

   Vino cu aparatul in punctul Partener T de la Otopeni unde ti se va face o fisa de service si il vei lasa acolo. Aparatul dvs va fi trimis in service-ul principal se va constata defectu, se va repara si se va trimite inapoi in punctul unde l-ati lasat. Durata de reparare este mai mare datorita Curieratului intre service si Punctul unde ati lasat Aparatul.

  Ce reprezinta aceste puncte:
  Aici se pot lasa aparatele dvs defecte pentru a nu va deplasa catre serviceul principal, dupa ce sunt lasate ele ajung prin curierat la serviceul principal unde li se vor face constatatare iar daca aparatul prezinta alceva inafara celor declarate ve-ti fi sunati de catre tehnicienii nostri sa vi se comunice costul si timpul de reparatie.